Zoeken

Gruwelijke vondst: kinderen stuiten op zwarte magie in Selouane

25 juni 2024 - 23:50 - Marokko

©

Kinderen hebben maandagavond in douar Bou Hraoua in Selouane een gruwelijke vondst gedaan. Aan een boom hingen foto’s van twee mannen en een vrouw, gebruikt voor zwarte magie.

De kinderen, die aan het voetballen waren, stuitten op de magische praktijken. Ze waarschuwden hun ouders, die bevestigden dat het om zwarte magie ging. De foto’s toonden een jongeman van rond de dertig jaar, een man van rond de zestig jaar en een vrouw van ongeveer vijftig jaar.

Lees ook: Marokkaanse vertelt hoe 17 huwelijksaanvragen mis liepen door zwarte magie

Een groep burgers verzamelde zich rond de vondst: foto’s, een talisman, magische amuletten en andere voorwerpen die duidden op hekserij. Ze besloten de foto’s en spullen te verbranden.

Lees ook: Kinderontvoeringen in Marokko: rituelen en zwarte magie?

De inwoners van de regio eisen volgens NadorCity een onderzoek naar de daders van deze misdaad. Ze willen voorkomen dat er verdere schade wordt toegebracht aan de gezondheid, relaties en het leven van de drie afgebeelde personen. Het medium identificeerde de drie slachtoffers als inwoners van Nador die samenwerken met verschillende burgerverenigingen in de regio.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team