Zoeken

Jamal Ben Saddik aast op revanche in september

21 augustus 2024 - 23:50 - Sport

©

Kickbokser Jamal Ben Saddik heeft zijn zinnen gezet op een gevecht tegen Levi Rigters tijdens Glory 95 in Zagreb op 21 september. Nu Antonio Plazibat zich heeft teruggetrokken, ziet Ben Saddik dit als de perfecte kans om de confrontatie aan te gaan die in 2022 niet doorging vanwege rellen tijdens Glory 80.

Ben Saddik uit zijn frustratie over het uitstel van het eerdere gevecht en vraagt zich af welk excuus Glory nu zal gebruiken om het opnieuw te vermijden. Hij suggereert zelfs dat Glory "zijn prinsje", Levi Rigters, probeert te beschermen. Dit verwijst mogelijk naar de schorsing die Ben Saddik kreeg na een incident met Rico Verhoeven, de huidige kampioen.

Lees ook: Jamal Ben Saddik geschorst door Glory

De schorsing van Jamal Ben Saddik loopt in september af, waardoor hij weer beschikbaar is om te vechten. Rico Verhoeven was destijds woedend over het incident en eiste dat Ben Saddik uit de sport verbannen zou worden.

Lees ook: Jamal Ben Saddik terug vrij: "Leven is als fietsen" (video)

Het gevecht tussen Rigters en Plazibat werd gezien als een belangrijke stap richting een titelgevecht met Verhoeven. De winnaar zou waarschijnlijk de kans krijgen om tegen Verhoeven te vechten voor de wereldtitel. Glory staat nu voor de uitdaging om een geschikte tegenstander voor Rigters te vinden, en Ben Saddik hoopt die kans te krijgen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team