Zoeken

Bekende Koeweitse zanger voor de rechter in Marokko

18 juli 2024 - 12:10 - Marokko

©

De bekende Koeweitse zanger Tariq Alkhraiyef, beter bekend als "Kh-B", staat samen met vijf andere personen terecht in Marrakech voor het organiseren van een prostitutienetwerk en drugsgebruik. De groep werd gearresteerd in een villa in de toeristische wijk Agdal, die was ingericht als bordeel.

Naast de zanger zijn ook een Marokkaanse taxichauffeur, die als pooier voor de Koeweitse klanten werkte, en drie vrouwen aangeklaagd. Een van de vrouwen is afkomstig uit Essaouira, de andere twee uit Youssoufia en Chichaoua. Twee van de vrouwen zijn op borgtocht vrijgelaten, de anderen zitten nog vast.

Lees ook: Koeweitse zanger opgepakt in prostitutievilla in Marrakech

De politie kwam de groep op het spoor na een tip. Bij de inval werd ook een huishoudster aangetroffen die op de hoogte was van de activiteiten in de villa en hielp om de bezoekers, voornamelijk mannen uit de Golfstaten, te verbergen. De eigenaar van de villa, die meer dan 150.000 dirham zou hebben ontvangen voor de verhuur, is voortvluchtig en wordt gezocht door de politie.

Lees ook: Sekstoerisme: Koeweiti voor de rechter in Marokko na dood jonge vrouw

Het onderzoek loopt nog. De politie is op zoek naar een man uit Sub-Sahara Afrika die cocaïne zou hebben verkocht aan de zanger en zijn vrienden in de buurt van een bekende nachtclub in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team