Zoeken

Lewis Hamilton bezwijkt voor charme van Marokko

15 augustus 2024 - 18:50 - Sport

©

Formule 1-kampioen Lewis Hamilton brengt zijn zomervakantie door in Marokko. De Britse coureur deelt regelmatig foto’s van zijn verblijf in de Marokkaanse woestijn.

Hamilton is duidelijk onder de indruk van de schoonheid van het koninkrijk. Hij heeft zelfs aangegeven dat hij graag langer wil blijven en andere delen van Marokko wil verkennen.

Lees ook: Hakim Ziyech geniet van vakantie in Marrakech (foto)

"Voor het tweede jaar op rij heb ik het geluk om tijdens mijn vakantie door Afrika te reizen. De eerste keer was ik overweldigd door de schoonheid en de helende kracht van deze wereld, en deze reis is niet anders. Net als de vorige keer voel ik me steeds meer gecentreerd en in vrede naarmate de dagen verstrijken. Marokko was de eerste stop, woorden kunnen de ervaring niet beschrijven, ik hoop dat de foto’s in de buurt komen 🇲🇦 Er is nog zoveel te zien en te leren, tot de volgende stop", schreef hij op Instagram.

Deze zomerse uitstapjes vinden plaats terwijl Hamilton zich voorbereidt op een nieuw hoofdstuk in zijn Formule 1-carrière. Na vele jaren bij Mercedes heeft de Britse coureur aangekondigd dat hij volgend seizoen naar Ferrari vertrekt. Naast zijn sportieve prestaties staat Hamilton ook bekend om zijn inzet voor humanitaire en sociale doelen.

Lees ook: Bekende voetballer geniet van luxe vakantie in Marrakech

Marrakech is de laatste jaren een populaire bestemming geworden voor beroemdheden van over de hele wereld. Topsporters, bekende artiesten en politieke figuren zoeken er ontspanning en vermaak. Kylian Mbappé, Eduardo Camavinga, N’Golo Kanté en Cristiano Ronaldo zijn slechts enkele van de vele sterren die Marrakech als favoriete vakantiebestemming hebben gekozen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team