Zoeken

Vreemde vondst in muur in Tanger

4 juni 2024 - 23:00 - Marokko

©

De politie van Tanger heeft tijdens een drugsonderzoek een macabere ontdekking gedaan in de muur van een woning in de wijk Tanja El Balia.

De agenten troffen in de muur het lichaam aan van een man die al zes jaar vermist was. Het overleden slachtoffer was verstopt in een muur van zijn eigen huis.

Lees ook: Vrouw in Tetouan vermoordt echtgenoot en begraaft hem in garage

De zaak kwam aan het licht toen agenten de woning binnenvielen op zoek naar drugs. De vrouw van de vermiste man en vier van hun kinderen werden gearresteerd met 4331 ecstasypillen, 290 gram heroïne, cocaïne en 52 flessen lachgas. Tijdens hun verhoor over de verdwijning van hun vader gaven ze vage antwoorden, wat de verdenking van de agenten wekte.

Bij een grondige doorzoeking van de woning trok een muur hun aandacht. Ze besloten de muur te slopen en stuitten op het lichaam van de man, die volgens zijn familie zes jaar geleden in mysterieuze omstandigheden was verdwenen. In werkelijkheid was de man nooit verdwenen en had hij zijn huis nooit verlaten.

Lees ook: Gruwelijke moord in Tanger: verdachte opgepakt (video)

Na de lugubere vondst werd het lichaam overgebracht naar het mortuarium. Een autopsie moet de doodsoorzaak en omstandigheden van zijn dood achterhalen. De weduwe en de kinderen van het slachtoffer zijn aangehouden en worden ondervraagd door de politie. Ze zullen zich moeten verantwoorden voor hun daden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team