Zoeken

Bouw luxe villawijk van rapper Gims in Marrakech van start

19 augustus 2024 - 23:00 - Marokko

©

De Congolese artiest Gims is begonnen aan zijn luxe vastgoedproject in Marrakech, nadat hij alle benodigde wettelijke vergunningen heeft verkregen. De eerste villa’s worden naar verwachting in 2026 opgeleverd.

Begin juni presenteerde Gims in Marrakech zijn luxe vastgoedproject genaamd "Sunset Village Private Residences". Dit ambitieuze project, gerealiseerd in samenwerking met Horizon Development, omvat de bouw van een complex met 118 luxe villa’s op een terrein van 13 hectare, gelegen aan de weg naar Amizmiz, op slechts tien minuten rijden van het centrum van Marrakech. Het project vergt een investering van een miljard dirham.

Lees ook: Rapper Gims start luxueus vastgoedproject in Marrakech

Elke villa zal worden gebouwd op een oppervlakte van 400 tot 1200 vierkante meter en zal worden verkocht voor een prijs tussen de 5 en 10 miljoen dirham (500.000 tot 1.000.000 euro). De eerste honderd luxe villa’s moeten in 2026 worden opgeleverd. Het architectenbureau "Line Architects" zal verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van dit luxe vastgoedproject, dat volgens bronnen van Kech24 een groot succes zal worden gezien de sterke vraag.

Lees ook: Gims zet villa in Marrakech te koop

"Dit project is mijn manier om iets terug te geven aan een stad die mij zoveel heeft gegeven. Met de steun en vriendschap van Koning Mohammed VI en het Marokkaanse volk ben ik verheugd om bij te dragen aan de internationale aantrekkingskracht en de dynamische groei van Marrakech", aldus Gims tijdens de presentatie van het project. De rapper werd verliefd op de rode stad nadat hij deze in 2009 voor het eerst bezocht. "Marrakech is al meer dan tien jaar mijn toevluchtsoord", zei hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team