Zoeken

Rapper Gims start luxueus vastgoedproject in Marrakech

7 juni 2024 - 16:50 - Marokko

©

Rapper Gims heeft zijn zinnen gezet op de Marokkaanse vastgoedmarkt met een luxueus woonproject in Marrakech, genaamd Sunset Village Private Residences. Dit project markeert zijn eerste grote onderneming buiten de muziekindustrie en is gelegen op een strategische locatie vlak buiten de stad.

In samenwerking met Horizon Development zal het project bestaan uit 121 luxe villa’s, gebouwd op een terrein van 13 hectare langs de weg van Amizmiz. Dit is slechts tien minuten rijden van het bruisende centrum van Marrakech. Het initiatief vergt een investering van een miljard dirham.

Lees ook: Frankrijk "verwijt" Gims dat hij in Marokko woont

Het unieke van Sunset Village Private Residences Marrakesh is dat het project een privéstrand zal omvatten, een primeur in Marokko. Elke villa biedt daarnaast een adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte, waarmee het luxegevoel verder wordt versterkt.

Lees ook: Gims zet villa in Marrakech te koop

Gims, die voor het eerst in 2009 Marrakech bezocht en door de stad werd betoverd, ziet dit project als zijn manier om iets terug te geven aan de stad die hem zoveel heeft geboden. "Dit project is mijn manier om terug te geven aan een stad die mij zoveel heeft gegeven. Met de steun en vriendschap van Koning Mohammed VI en het Marokkaanse volk ben ik verheugd om bij te dragen aan de internationale allure en dynamische groei van Marrakech", aldus Gims. "Marrakech is al meer dan een decennium mijn toevluchtsoord."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team