Zoeken

Marokkaanse fans balen van Abde Ezzalzouli

29 juli 2024 - 23:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalfans zijn niet te spreken over Abdessamad Ezzalzouli na zijn tegenvallende prestaties tegen Argentinië en Oekraïne.

Op sociale media regent het kritiek en eisen supporters dat de aanvaller van Real Betis op de bank blijft tijdens de cruciale wedstrijd tegen Irak op dinsdag.

Lees ook: Wedstrijd tegen Irak: harde klap voor Marokko

Volgens de supporters heeft Ezzalzouli geen enkele indruk gemaakt, zowel als invaller tegen Argentinië als in de basis tegen Oekraïne. Hij zou geen kansen hebben gecreëerd en de verdediging van de tegenstander niet in de problemen hebben gebracht.

In plaats van Ezzalzouli willen de supporters Ilias Akhomach zien starten tegen Irak. Akhomach speelde juist sterk tegen Argentinië en de fans hopen dat hij de aanval nieuw leven kan inblazen. Ze verwachten dat coach Tarik Sektioui grote veranderingen zal doorvoeren in zijn opstelling om de broodnodige overwinning op Irak te behalen en zo door te stoten naar de volgende ronde van het Olympisch toernooi.

Lees ook: Tarik Sektioui reageert op nederlaag Marokko

Alle vier de landen in de poule, Marokko, Oekraïne, Irak en Argentinië, hebben drie punten. De laatste groepswedstrijden worden dus beslissend. Marokko neemt het in Nice op tegen Irak, terwijl Argentinië het opneemt tegen Oekraïne.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team