Zoeken

Marokko: 13-jarig meisje zwanger na misbruik door grootvader

21 augustus 2024 - 12:10 - Marokko

©

Een grootvader en zijn neef zijn in de regio van Fez gearresteerd na beschuldigingen van seksueel misbruik van een 13-jarig meisje.

Het ongeschoold kind diende eind vorige week een klacht in bij de politie in het dorp Karia Ba Mohamed, waarin ze haar grootvader en zijn neef beschuldigde van herhaaldelijk seksueel misbruik. Het kind blijkt zes maanden zwanger te zijn.

Lees ook: Verpleger in Marrakech beschuldigd van seksueel misbruik patiënte

De politie arresteerde de grootvader en zijn neef nadat medisch onderzoek had bevestigd dat het meisje zwanger was. De familie van het meisje heeft een klacht ingediend tegen de twee verdachten, waarin ze stellen dat het kind voor het eerst tijdens de Ramadan van vorig jaar seksueel zou zijn misbruikt en dat ze werd bedreigd om de misbruiken stil te houden.

De grootvader en zijn neef werden in hun woning gearresteerd en naar Karia Ba Mohamed gebracht voor ondervraging. Beiden zijn in voorlopige hechtenis genomen.

Lees ook: Marokko: pedofiele leraar verdwijnt 30 jaar achter tralies

Familieleden van het meisje zeggen dat ze worden bedreigd en dat hen geld is aangeboden om hun klacht in te trekken. De zaak wordt nu verder onderzocht door de officier van justitie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team