Zoeken

Marokko, een veilig land voor vrouwen? (video)

4 september 2024 - 13:00 - Marokko

©

Marta, een jonge Spaanse vrouw, heeft op TikTok haar reiservaringen in Marokko gedeeld en stelt dat het koninkrijk een veilig land is dat vrouwen alleen kunnen bezoeken.

In een video op TikTok neemt Marta de zorgen weg van vrouwen die overwegen om alleen naar Marokko te reizen. "Het eerste wat ik zou zeggen is: laat je vooroordelen thuis, want Marokko is een veilig land", aldus de Spaanse toeriste die onlangs Marokko bezocht.

Lees ook: Toeriste in Chefchaouen geschokt door straatintimidatie vanwege outfit (video)

De jonge vrouw verzekert dat ze zich tijdens haar verblijf in het koninkrijk geen moment onveilig of lastiggevallen heeft gevoeld. "De mensen zijn over het algemeen vriendelijk, respectvol en gastvrij", getuigt ze. Marta adviseert reizigers wel om "met internet te reizen om contact te kunnen houden met familie en vrienden".

Lees ook: Nador onder vuur na TikTok over intimidatie toeristes (video)

Om een veilige reis in Marokko te hebben, raadt de Spaanse toeriste aan om op je instinct en gezond verstand te vertrouwen. Marta besluit met het aanbevelen van Marokko als bestemming, waar ze zelf helemaal weg van is. "Ik raad je aan om erheen te gaan, want ik ga zeker terug", zegt ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team