Zoeken

Marrakech schittert in nieuwe Turkse serie met Murat Yıldırım

26 augustus 2024 - 09:40 - Marokko

©

De stad Marrakech speelt een glansrol in de eerste aflevering van de nieuwe Turkse serie "Beni Bul" (Vind mij). Hoofdrolspeler Murat Yıldırım, bekend van zijn huwelijk met voormalig Miss Marokko Imane Elbani, was persoonlijk verantwoordelijk voor deze keuze. Hij is al lange tijd gefascineerd door de architectuur en cultuur van de rode stad.

Murat Yıldırım, een van de grootste sterren in Turkije, heeft zijn liefde voor Marrakech nooit onder stoelen of banken gestoken. In interviews en zelfs in zijn acteerwerk roemde hij de stad. Zo liet hij zijn tegenspeelster weten dat Marrakech een veel betere huwelijksreisbestemming was dan Frankrijk.

Lees ook: Liefdevolle video van Iman Elbani en Murat Yildirim gaat viraal

In "Beni Bul" kruipt Murat Yıldırım in de huid van Demir, een succesvolle architect. Zijn tegenspeelster, Ebru Şahin, speelt Nazlı, een alleenstaande moeder die alles voor haar zoon Memo over heeft. De serie is geschreven door Nilay Şahin en geregisseerd door Recai Karagöz.

Vanaf september gaat "Beni Bul" de strijd aan met 34 andere nieuwe series in het nieuwe televisieseizoen in Turkije. In dit systeem wordt er wekelijks één aflevering van elke serie uitgezonden. De kijkcijfers bepalen het lot van de serie: scoort een serie goed, dan wordt er verder gefilmd, anders valt het doek.

Lees ook: Imane Elbani en Murat Yildirim tonen eindelijk dochtertje (video)

Murat Yıldırım en Imane Elbani trouwden in 2017 voor de tweede keer in Marokko. Het traditionele feest vond plaats in Skhirat, vlakbij hoofdstad Rabat, en werd bijgewoond door de Turkse ambassadeur, talloze beroemdheden en zo’n 200 gasten. Eerder was het paar al in Istanboel getrouwd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team