Zoeken

Moghreb Tetouan krijgt nieuwe baas

12 september 2024 - 20:30 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalclub Moghreb Athlétic Tétouan (MAT) heeft een nieuw bestuur gekozen. Tijdens de algemene ledenvergadering op zondagavond werd Youssef Azeroual verkozen tot voorzitter voor een termijn van vier jaar.

De verkiezing vond plaats tijdens de tweede zitting van de vergadering, nadat de eerste zitting op 23 augustus was uitgesteld vanwege een gebrek aan quorum. Azeroual’s team werd met absolute meerderheid gekozen.

Lees ook: Marokkaan in de VS wil Moghreb Tetouan redden

Het nieuwe bestuur bestaat verder uit Zohair Rekkani als eerste vicevoorzitter en woordvoerder, Saad Sahli als tweede vicevoorzitter, Mohamed Bennouna als secretaris-generaal, Abdellah Benmakhlouf als vice-secretaris-generaal, Jawad El Oudati als penningmeester en Yassine Ait Slimane als vice-penningmeester. Daarnaast zijn Amine Boulaich, Mustapha Bouchiti en Ahmed Belhaddad adviseurs.

Lees ook: Tetouan: zware rellen na wedstrijd Moghreb Tetouan-Wydad

Youssef Azeroual is geen onbekende binnen de club. Vorig seizoen was hij al voorzitter van de tijdelijke commissie die Moghreb Athlétic Tétouan beheerde en hij heeft ook in eerdere besturen gezeten. Tijdens de algemene ledenvergadering werden ook 23 nieuwe leden verwelkomd, waardoor het totaal nu op 85 komt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team