Zoeken

Nayef Aguerd krijgt bod die hij niet kan weigeren

5 juni 2024 - 16:00 - Sport

©

De Marokkaanse verdediger Nayef Aguerd zou zijn zinnen gezet hebben op een vertrek van West Ham deze zomer. Volgens Britse media, waaronder The Sun, zou Atlético Madrid de 26-jarige Marokkaanse international willen overnemen.

De Madrilenen zouden bereid zijn om 23,5 miljoen euro op tafel te leggen om Nayef Aguerd aan te trekken. Zijn voormalige club, Stade Rennais, zou echter ook interesse hebben in de diensten van de centrale verdediger.

Lees ook: Saoedische club biedt Nayef Aguerd miljoenencontract aan

Nayef Aguerd maakte in 2022 voor 35 miljoen euro de overstap van Rennes naar West Ham. In zijn eerste seizoen in Engeland drukte hij direct zijn stempel door mee te helpen aan de winst van de Conference League. Blessures en een deelname aan de Afrika Cup met Marokko zorgden er echter voor dat hij in zijn tweede seizoen minder vaak aan spelen toekwam.

Lees ook: Zware klap voor Nayef Aguerd

De interesse van Atlético Madrid komt niet als een totale verrassing. De club is op zoek naar versterking in de defensie na het vertrek van Stefan Savic en Felipe Monteiro. Nayef Aguerd zou gezien zijn ervaring in Europa en zijn bewezen kwaliteiten een welkome aanvulling zijn op de selectie van Diego Simeone.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team