Zoeken

Dit is het nieuw salaris van Hakim Ziyech

29 juni 2024 - 19:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech verruilt Chelsea definitief voor Galatasaray. De Turkse club heeft de aankoopoptie gelicht die door middel van clausules gratis werd.

Na acht doelpunten en vier assists in 23 wedstrijden wist Ziyech Galatasaray te overtuigen en zet hij zijn avontuur in Turkije voort. Vorig seizoen werd hij nog verhuurd door Chelsea in een deal ter waarde van 3,6 miljoen euro. Vrijdag tekende hij officieel voor één seizoen, met optie op een tweede, bij Galatasaray. De Turkse club heeft de aankoopoptie gelicht die door middel van clausules gratis werd.

Galatasaray nam de 32-jarige Ziyech transfervrij over van Chelsea, zo meldt de kampioen van de Süper Lig in een statement. De speler zal voor het seizoen 2024-2025 een netto jaarsalaris van 2,85 miljoen euro ontvangen. "Conform de overeenkomst zal de voetballer, indien de optionele verlenging wordt geactiveerd, een netto jaarsalaris van 2,85 miljoen euro ontvangen voor het seizoen 2025-2026", aldus de club.

Lees ook: Ziyech viert Turkse landstitel met Palestijnse vlag

Chelsea bedankte Ziyech in een statement voor zijn inspanningen tijdens zijn verblijf op Stamford Bridge en wenst hem veel succes in zijn carrière. Bij The Blues scoorde de Marokkaanse international 14 doelpunten en gaf hij 13 assists in 107 wedstrijden, verdeeld over drie seizoenen. Hij won met de club de Champions League in 2021, de UEFA Super Cup en het WK voor clubteams het jaar erop.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team