Zoeken

Noussair Mazraoui maakt indruk bij Manchester United

17 september 2024 - 23:50 - Sport

©

Noussair Mazraoui, die afgelopen augustus overkwam van Bayern München, heeft zich snel aangepast bij Manchester United.

De prestaties van de Atlas Leeuw hebben zelfs de aandacht getrokken van oud-speler Michael Owen. "Ik vind dat Noussair Mazraoui het seizoen heel goed is begonnen. Ik ben echt onder de indruk van hem", aldus Owen tegen Genting Casino. "We hebben na een paar wedstrijden wat evaluaties gedaan, maar het lijkt erop dat hij zich uitstekend heeft aangepast aan de Premier League. In de openingswedstrijd maakte hij een paar geweldige tackles, onderscheppingen en blokkades, en hij leek comfortabel aan de bal. Hij maakte een solide indruk voor een openingswedstrijd."

Lees ook: Transfer Noussair Mazraoui naar West Ham mislukt, andere club lonkt

Mazraoui startte in elk van de eerste vier Premier League-wedstrijden van Manchester United dit seizoen, allemaal als rechtsback. Volgens de Manchester Evening News heeft hij zowel defensief als offensief veelbelovende signalen afgegeven. Afgelopen zaterdag droeg hij bij aan de ruime 3-0 overwinning van zijn nieuwe club op Southampton. Owen gelooft dat Mazraoui de beste aanwinst van Manchester United in de zomertransferperiode zou kunnen zijn: "Als je naar deze cijfers kijkt, wetende dat hij zich ook nog zal verbeteren, dan zou dit wel eens een heel goede aanwinst kunnen zijn. De eerste tekenen zijn veelbelovend, dus hij zou de meest indrukwekkende zomeraanwinst van Manchester United kunnen zijn."

Lees ook: Details overeenkomst Noussair Mazraoui en Manchester United

Noussair Mazraoui tekende op 13 augustus een vierjarig contract bij Manchester United, met een optie voor nog een jaar, voor een transfersom van 15 miljoen euro aan Bayern München. De 26-jarige Marokkaanse international is herenigd met zijn voormalige coach van Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, en het avontuur ziet er veelbelovend uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team