Zoeken

Details overeenkomst Noussair Mazraoui en Manchester United

31 juli 2024 - 15:30 - Sport

©

De overstap van de Marokkaanse rechtsback Noussair Mazraoui van Bayern München naar Manchester United lijkt nabij. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de Engelse club een persoonlijk akkoord bereikt met de 26-jarige international voor een contract van vijf jaar, met een optie voor nog een extra jaar.

Eerder meldde Sky Sports al dat Manchester United eerst Aaron Wan-Bissaka moest verkopen voordat de onderhandelingen met Bayern München over de transfer van Mazraoui konden beginnen. Nu de Engelsman op weg lijkt naar West Ham United, zou de komst van Mazraoui naar Old Trafford een kwestie van tijd zijn. Naar verluidt gaat het om een transfersom van 20 miljoen euro.

Lees ook: Transfer Noussair Mazraoui naar West Ham mislukt, andere club lonkt

Mazraoui, die in de zomer van 2022 overkwam van Ajax, speelde in totaal 55 wedstrijden voor Bayern München, waarin hij één doelpunt maakte en acht assists gaf. Met de Duitse club won hij de Bundesliga en de Duitse Supercup. Zijn contract bij Bayern loopt nog tot juni 2026, maar de club lijkt bereid hem deze zomer te laten gaan.

Lees ook: Noussair Mazraoui op weg naar Premier League?
De overstap naar Manchester United zou een hereniging betekenen tussen Mazraoui en trainer Erik ten Hag, onder wie hij eerder succesvol was bij Ajax.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team