Zoeken

Transfer Noussair Mazraoui naar West Ham mislukt, andere club lonkt

28 juli 2024 - 15:30 - Sport

©

De transfer van Noussair Mazraoui, de Marokkaanse rechtsback van Bayern München, naar West Ham United is niet doorgegaan. De clubs hadden al een akkoord bereikt over een transfersom van 16,4 miljoen pond, maar de onderhandelingen over de persoonlijke voorwaarden liepen spaak.

Journalist Florian Plettenburg bevestigde op X dat de deal niet doorging omdat er geen overeenstemming was met de zaakwaarnemers van Mazraoui. Ondanks het akkoord tussen de clubs en de bereidheid van de Marokkaanse international, trok West Ham zich uiteindelijk terug uit de onderhandelingen.

Lees ook: Noussair Mazraoui op weg naar Premier League?

Nu West Ham heeft afgehaakt, heeft Manchester United zich gemeld voor de Marokkaanse international. Plettenburg meldt dat er vergevorderde gesprekken gaande zijn en dat Manchester United "druk uitoefent" om Noussair Mazraoui binnen te halen. De Atlas Leeuw speelde eerder onder Erik ten Hag bij Ajax en zou nu herenigd kunnen worden met zijn oude coach bij de Red Devils.

Lees ook: Bayern München bepaalt prijs Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax naar Bayern München en speelde sindsdien 55 wedstrijden voor de Duitse club. Vorig seizoen kwam hij tot 29 optredens en gaf hij vier assists. Zijn contract loopt nog tot juni 2026, maar Bayern München zou bereid zijn hem deze zomer te verkopen voor een bedrag van 30 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team