Deeg
– 500g bloem
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel suiker
– 25cl lauw water
– 15g bakkersgist
Saus
– 1 blikje tomatencoulis
– 125g van blauwe kaas
– 200g mozzarella
– 1 klein blikje tonijn natuur
– Zwarte olijven
– 1 takje tijm
– Basilicum
– Oregano
– Peper
– Zout
– Olijfolie
Deeg
Doe de bloem in een kom en maak een put in het midden. Doe in een andere kom het water, het suiker en de gist en meng goed. Voeg dit toe aan het bloem en kneed tot een gladde pasta. Laat het deeg 1 uur rusten. Duw plat in de vorm van een pizza.
Saus
Smeer op het pizzadeeg de tomatencoulis en kruid naar smaak met tijm, basilicum, peper en zout.
Snijd de olijven, de blauwe kaas en de mozzarella in kleine stukjes. Verdeel de tonijn, de olijven en de kazen over de pizza en kruid opnieuw.
Besprenkel met een scheutje olijfolie en laat 25 à 30 minuten bakken in de oven op 200°C.
Gebakken eieren met komijn
Hoorntjes gevuld met garnaal
Milkshake met meloen
Bissara
Vegetarische stoofschotel met pompoen en witte bonen
Snijbietenbladeren op zijn Marokkaans