Zoeken

Prostitutie in Driouch baart zorgen: inwoners eisen actie

25 juni 2024 - 12:10 - Marokko

©

Inwoners van Driouch uiten hun ongenoegen over het toenemend aantal prostituees in de straten van de stad. Ze klagen over openlijke obsceniteit en eisen dat de autoriteiten ingrijpen.

Volgens de inwoners zijn er de afgelopen tijd steeds meer sekswerksters actief in Driouch. De vrouwen doen zich vaak voor als serveersters in cafés, met name in shishalounges. Ze lokken hun klanten in de cafés of benaderen hen op straat, waar ze openlijk onderhandelen over hun diensten.

Lees ook: Massagehuizen in Marokko: broeinest van prostitutie

De lokale bevolking ergert zich aan de openlijke zedendelicten en vrezen voor de impact op de jeugd en de openbare orde. Ze wijzen erop dat er ’s nachts vaak vechtpartijen en geluidsoverlast zijn in de buurt van shishacafés waar veel prostituees actief zijn. Ze roepen de autoriteiten op om op te treden tegen deze schennis van de openbare zeden.

Lees ook: Sekstoerisme in Marrakech: AMDH woedend

Artikel 483 van het Marokkaanse Strafwetboek legt tot twee jaar gevangenisstraf en een boete op voor openlijke zedendelicten, waaronder opzettelijke naaktheid en obscene gebaren of handelingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team