Zoeken

PSG aast op Marokkaans supertalent: "bod van 250 miljoen euro"

30 juni 2024 - 08:00 - Sport

©

Op zoek naar een groot talent om de naar Real Madrid vertrokken Kylian Mbappé te vervangen, zou PSG bereid zijn zijn transferrecord te verbreken voor de jonge aanvaller Lamine Yamal. Er is echter een groot struikelblok: FC Barcelona is niet van plan om het Marokkaans talent te verkopen.

Met zijn 16 jaar is Lamine Yamal al een vaste waarde bij de Spaanse nationale ploeg op het EK en blinkt hij uit met knappe prestaties in elke wedstrijd. Reden genoeg voor PSG om opnieuw interesse te tonen. Na een mislukte poging in maart, verhoogt de club uit Parijs nu de bod van 200 naar 250 miljoen euro, aldus Mundo Deportivo.

Lees ook: EK 2024: sanctie voor Spanje door leeftijd Lamine Yamal?

Deze 250 miljoen euro die PSG bereid zou zijn te besteden voor de Barça-parel, zou het grootste transferbedrag ooit betekenen, met Neymar’s 222 miljoen euro in 2017 als het huidige record. Op deze manier wil de club uit Parijs haar eigen record voor een getalenteerde aanvaller verbreken. Barcelona is echter niet van plan om deze giga-bieding te accepteren.

Lees ook: FC Barcelona: één miljard euro voor Lamine Yamal

De Catalanen hebben Lamine Yamal veiliggesteld en zijn niet van plan om hun beslissing te herzien. Vorig jaar oktober verlengde FC Barcelona het contract van de jonge speler tot 2026, met een automatische verlenging tot 2031 als hij de volwassen leeftijd bereikt. Dit contract bevat een ontbindende clausule van maar liefst één miljard euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team