15 februari 2018 - 19:20 - Wereld
De PVV in Den Haag pleit voor de sluiting van alle moskeeën in de stad, het einde van de subsidies aan islamitische organisaties en de stopzetting van de uitkering aan mensen die geen Nederlands spreken.
In het verkiezingsprogramma vergelijkt de extreemrechts partij zelfs sommige wijken van de stad met Rabat. "Steeds meer Hagenaars naar hun stad kijken met pijnlijke weemoed van weleer. Complete stadsdelen zijn onherkenbaar veranderd en omgevolkt tot wijken die niet zouden misstaan in Rabat of Ankara. Tienduizenden mensen in onze stad spreken niet de taal, hebben geen baan, doen niet mee met onze samenleving en hangen een cultuur aan die uit is op verovering en haaks staat op onze westerse cultuur.", aldus de PVV.
"De PVV is de islamisering en onveiligheid spuug- en spuugzat. Daarom beloven wij u absolute law & order om onze straten terug te veroveren. Want Den Haag is van ons en van niemand anders.", vervolgt de partij die een "keiharde aanpak van geweld tegen hulpverleners, straatterreur en overlastgevend tuig" belooft.
De partij van Wilders gaat nog verder en wil "tuigdorpen" aan de rand van de stad oprichten waar overlastgevers zullen worden gestuurd. De politie moet tevens het recht krijgen om in noodgevallen geweld te gebruiken, want "die wapenstokken hebben zij niet voor niets"...
Marokkaanse Muay Thai-vechters in actie op ONE-gala
Donald Trump legt invoerrechten op, Marokko ook getroffen
Walid Regragui ontslagen? Marokkaanse voetbalbond reageert
Auto rijdt café binnen in Tanger, meerdere slachtoffers (video)
Indrukwekkend Russisch zeilschip meert aan in Agadir
Amerikaanse staatssecretaris van Defensie onder vuur om ’kafir’-tatoeage
Amerikaanse staatssecretaris van Defensie onder vuur om ’kafir’-tatoeage
Algerije zwicht over Sahara voor herstel banden met Frankrijk
Zwitserse post spreekt nu ook Arabisch
EasyJet serveert tajine als dessert
Robot met kaftan in straten China (foto’s)
In Marokko geproduceerde auto is nummer 1 in Europa
Saoedi-Arabië’s Eid aankondiging voedt twijfel
Canadezen verruilen Verenigde Staten voor Marokko