Zoeken

Rapper Weld Aicha mag Marokko niet verlaten

15 september 2024 - 21:20 - Cultuur

©

De Marokkaanse rapper Weld Aicha is zaterdag onder voorwaarden vrijgelaten, nadat hij eerder was gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij cocaïnehandel. Hij mag het land niet verlaten tot het onderzoek is afgerond.

Het Openbaar Ministerie in Tanger heeft besloten de artiest voorlopig vrij te laten. Hij was gearresteerd op basis van een nationaal opsporingsbevel dat was uitgevaardigd door de politie van Tanger. Hoewel hij nu voorlopig vrij is, mag hij Marokko niet verlaten tot het onderzoek is afgerond.

Lees ook: Zware problemen voor zanger Weld Aicha

Weld Aicha is vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. In opdracht van het Openbaar Ministerie zet de politie het onderzoek voort om meer bewijs te verzamelen over de betrokkenheid van de zanger bij drugshandel. De artiest werd in de nacht van dinsdag op woensdag gearresteerd terwijl hij optrad in een nachtclub in een hotel in de stad.

Lees ook: Zanger Weld Aicha in Tanger opgepakt voor cocaïnehandel

De rapper werd in de gaten gehouden in het kader van een onderzoek naar verschillende vermeende drugshandelaren, nadat een van hen, die onlangs door de politie was gearresteerd, zijn naam had genoemd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team