Zoeken

Rapper Koba-LAD opgepakt na vechtpartij in Tanger? (video)

16 augustus 2024 - 19:40 - Marokko

©

De politie heeft zes mensen gearresteerd na een vechtpartij in een McDonald’s restaurant in de wijk Malabata in Tanger. Er gaan geruchten dat de Franse rapper Koba-LAD betrokken was bij het incident.

Een woordenwisseling escaleerde in een gevecht in het restaurant rond 5 uur ’s ochtends op donderdag. Zes personen werden gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau in Tanger Medina voor ondervraging. Een van hen had een mes bij zich en is in hechtenis genomen. Alle arrestanten zullen waarschijnlijk voor de rechter moeten verschijnen. Er loopt een onderzoek om de exacte omstandigheden van de vechtpartij te achterhalen en de verantwoordelijkheid van elke betrokkene vast te stellen.

Lees ook: Rapper Morad terug de cel in

Het is nog onduidelijk of de Franse rapper van Congolese afkomst Koba-LAD, daadwerkelijk betrokken was. Er doen geruchten de ronde op sociale media, maar de autoriteiten hebben de identiteit van de betrokkenen nog niet bekendgemaakt.

Lees ook: Rapper Gims start luxueus vastgoedproject in Marrakech

Eerder deze maand werd een optreden van Koba-LAD in Tanger afgelast na protesten van Marokkanen. Ze waren boos over zijn denigrerende uitspraken over Marokkaanse vrouwen en zijn opmerkingen over sekstoerisme in het koninkrijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team