Zoeken

Romain Saïss wil terug naar Marokkaanse competitie

19 september 2024 - 07:00 - Sport

©

Romain Saïss, de Marokkaanse verdediger die momenteel bij het Qatarese Al-Sadd speelt, overweegt een terugkeer naar de Marokkaanse competitie. Hij hoopt daar meer speeltijd te krijgen en zijn vorm te verbeteren, om zo weer in aanmerking te komen voor het Marokkaans elftal.

De Atlas Leeuw heeft moeite om zich in zijn nieuwe club te bewijzen en ziet een terugkeer naar Marokko als een kans om regelmatiger te spelen. Zijn mindere vorm heeft hem ook zijn plek in de nationale selectie gekost. Sinds zijn laatste optreden voor Marokko in juni, tijdens een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2026 tegen Zambia, is hij niet meer opgeroepen.

Lees ook: Atlas Leeuwen: Romain Saïss, the end?

De verdediger denkt er serieus over na om dit seizoen bij een Marokkaanse club te gaan spelen, net als zijn teamgenoot Munir El Mohamedi, die onlangs naar Renaissance Berkane verhuisde. Bondscoach Walid Regragui heeft Saïss geadviseerd om bij een club te gaan spelen waar hij een basisplaats heeft, zodat hij snel weer op zijn oude niveau kan komen.

Lees ook: Romain Saiss excuseert zich

Alleen als Romain Saïss zijn vorm terugvindt, kan hij weer aanspraak maken op een plek in het Marokkaans elftal. Marokko bereidt zich voor op twee belangrijke kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup 2025 tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in oktober.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team