Zoeken

Royal Air Maroc laat passagiers achter door "kapotte stoelen"

14 september 2024 - 20:30 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft donderdag tot grote frustratie van 13 passagiers geweigerd hen aan boord te laten van een Airbus-vliegtuig dat vlucht AT750 uitvoerde.

De vlucht, die om 16:50 uur naar Parijs Orly moest vertrekken, werd voor hen een teleurstelling toen de nationale luchtvaartmaatschappij hen meedeelde dat "de stoelen die voor hen waren gereserveerd, kapot waren".

Lees ook: Royal Air Maroc weigert passagiers ondanks geldige boekingen

In verklaringen aan Hespress uitten de gedupeerde passagiers hun verbazing en ongenoegen over deze gang van zaken. Ze vinden dat deze situatie een slechte indruk geeft van Marokko, juist nu het land een toeristische bloei doormaakt en zich voorbereidt op grote internationale evenementen zoals het WK voetbal en de Afrika Cup.

Lees ook: Meerdere Royal Air Maroc-vluchten verstoord

De ontevreden passagiers hebben erop aangedrongen een bewijs van ’weigering tot instappen’ te ontvangen om hun wettelijke rechten te waarborgen na het niet nakomen van de verplichtingen van Royal Air Maroc. Ze behouden zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen om de geleden schade te verhalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team