Zoeken

Schoonmoeder Dominique Strauss-Kahn in Marrakech overleden

24 juli 2024 - 23:00 - Marokko

©

Dominique Strauss-Kahn (DSK), voormalig directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en ex-minister van Economische Zaken in Frankrijk, was in Marrakech om de begrafenis van zijn schoonmoeder, Christine L’Aouffir, bij te wonen.

De begrafenis vond dinsdag plaats op de Europese begraafplaats van Marrakech, in aanwezigheid van familie en vrienden. L’Aouffir was de moeder van de Frans-Marokkaanse zakenvrouw Myriam L’Aouffir, met wie DSK sinds 2017 getrouwd is. Het echtpaar woont al 12 jaar in Marokko, waar de voormalig minister een riad bezit.

Lees ook: Dominique Strauss-Khan en zijn vrouw stralen in Marrakech

DSK ontkende deze week berichten dat hij een groot stuk grond zou hebben gekocht in de regio Sidi Mghait, ten zuiden van Asilah. Hij zou daar een resort willen bouwen. "Deze informatie is volledig uit de lucht gegrepen", verklaarde DSK. Hij bevestigde wel dat hij een stuk grond in de regio heeft gekocht, maar ontkent dat er een resort met hotel, spa en villa’s zal worden gebouwd.

Lees ook: Dominique Strauss-Kahn reageert op luxe hotelproject in Asilah

"Het klopt dat ik een stuk grond ten zuiden van Asilah heb gekocht. Ik bouw daar een persoonlijk vakantiehuis. Dat heeft niets te maken met een vermeend resort", aldus de voormalig IMF-directeur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team