Zoeken

Tanger: moeder sterft in brand, zoon gered

11 september 2024 - 16:20 - Marokko

©

Een vrouw van in de veertig is in Tanger omgekomen bij een brand in haar woning. Ze overleed door verstikking nadat er brand uitbrak in haar appartement in de wijk Mabrouka, in het district Beni Makada.

Volgens lokale bronnen woonde het slachtoffer samen met haar zoon, die een beperking heeft. Buren sloegen alarm toen ze dikke rookwolken uit het raam zagen komen. Jongeren uit de buurt waarschuwden de brandweer, die snel ter plaatse was. De brandweerlieden kregen het vuur onder controle en konden de zoon van de vrouw redden. Hij is voor behandeling naar het Mohammed V-ziekenhuis in de stad gebracht.

Lees ook: Grote brand verwoest bekend café in Tanger (video)

Na het tragische incident kwamen de lokale en veiligheidsautoriteiten, samen met de brandweer, naar de plaats van het ongeval. Het lichaam van de vrouw is overgebracht naar het mortuarium van het Duc de Tovar-ziekenhuis, in afwachting van verder onderzoek. De openbaar aanklager heeft een onderzoek gelast naar de oorzaak en omstandigheden van de brand, die grote verslagenheid heeft veroorzaakt bij de familie, vrienden en buren van het slachtoffer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team