Zoeken

Vahid Halilhodzic nog verbitterd over ontslag door Marokko

23 juli 2024 - 09:40 - Sport

©

Twee jaar na zijn ontslag als bondscoach van Marokko, kan Vahid Halilhodzic (71) het nog steeds niet verkroppen. De Frans-Bosnische coach werd vlak voor het WK in Qatar aan de kant gezet en is daar nog altijd niet overheen.

In een interview met Afrik Foot vertelt Halilhodzic dat hij sinds zijn vertrek uit Marokko overladen is met aanbiedingen van clubs en nationale teams, maar dat hij die allemaal heeft afgeslagen. "Ik ben nog steeds getekend door mijn ontslag. Ik had het totaal niet zien aankomen", aldus de coach.

Lees ook: Vahid Halilhodzic nog kwaad op Marokko

Hoewel hij veel aanbiedingen heeft gehad, aarzelt Vahid Halilhodzic om zich weer aan een nationaal team te binden. "Ik ben benaderd door zeven, acht, misschien wel tien Afrikaanse landen", zegt hij. "Maar na de teleurstelling in Marokko ben ik voorzichtig geworden."

Lees ook: Vahid Halilhodžić: "Ik weiger te spreken over het Marokkaans elftal"

Over het succes van Marokko op het WK, onder leiding van zijn opvolger Walid Regragui, wil Vahid Halilhodzic niets kwijt. Zijn ontslag zou te wijten zijn geweest aan zijn moeilijke relatie met sterspeler Hakim Ziyech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team