Zoeken

Video Ilyas El Malki en Gerard Piqué is hit

11 oktober 2024 - 12:10 - Marokko

©

Een videogesprek tussen de Marokkaanse streamer Ilyas El Malki en de voormalige Spaanse voetballer Gerard Piqué is een hit op internet.

Het gesprek vond plaats nadat de bekende YouTuber was benoemd tot voorzitter van het Marokkaans team in de Kings League, een competitie georganiseerd door de oud-speler van FC Barcelona.

Lees ook: Na maanden op de vlucht geeft Marokkaanse YouTuber zich over aan de politie

In de video is te zien hoe Ilyas El Malki onder de indruk is van het gesprek met Gerard Piqué. Hij herinnert de voetballer aan een van zijn mooiste doelpunten uit zijn tijd bij de Catalaanse club.

De Kings League is een voetbalcompetitie opgezet door Piqué. De competitie onderscheidt zich door innovatieve regels en een uniek format dat traditioneel voetbal combineert met elementen uit de e-sport. De wedstrijden worden gestreamd en trekken een groot publiek.

Lees ook: Marokkaanse YouTuber Ilyas El Malki terug vrij

Als voorzitter van het Marokkaanse team speelt Ilyas El Malki een belangrijke rol in de ontwikkeling en het beheer van zijn team. Hij is betrokken bij de selectie van spelers, de wedstrijdstrategieën en de promotie van het team onder Marokkaanse en internationale fans.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team