Zoeken

Vriendin Honey Singh betoverend in Marokkaanse kaftan

1 oktober 2024 - 23:00 - Cultuur

©

De vriendin van de Indiase zanger en acteur Honey Singh stal de show tijdens de International Indian Film Academy (IIFA) Awards 2024 in Abu Dhabi. Ze verscheen in een prachtige Marokkaanse kaftan.

Honey Singh poseerde samen met zijn vriendin Tina Thadani voor de fotografen tijdens het evenement. Op sociale media zijn video’s en foto’s verschenen waarop de Indiase zanger hand in hand loopt met de jonge vrouw, die een schitterende gele kaftan draagt. Hij deelde een foto van haar met het bijschrift: "Mijn ritmepartner".

Lees ook: Rel om Marokkaanse kaftan vrouw Riyad Mahrez

Honey Singh staat bekend om zijn bewondering voor het rijke muzikale erfgoed van Marokko, met name de wereldberoemde Gnawa-muziek en de Marokkaanse cultuur. In december 2023 deelde de zanger verschillende video’s op Instagram waarin hij zijn ervaringen in Marokko liet zien, waar hij duidelijk onder de indruk was van de ritmische Gnawa-klanken.

Lees ook: Malika Ménard betoverend met Marokkaanse kaftan

De zanger van "Scooty" deelde ook een teaser waarin hij te zien is met een vrouw die traditionele Marokkaanse kleding en accessoires draagt, waaronder de beroemde takchita (Marokkaanse jurk).

https://www.instagram.com/reel/DAfR1gGMx7J/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team