Zoeken

Tragische dood in Beni Mellal: politicus in de gevangenis

28 juli 2024 - 13:00 - Marokko

©

Een voormalig parlementslid en ex-burgemeester van Beni Mellal, tevens leider van de MP-partij, zit samen met twee vrouwen vast in verband met de dood van een jonge vrouw in zijn villa.

De zaak wordt steeds complexer voor Abdelaziz Chraibi en de twee vrouwen, die betrokken zijn bij het overlijden van de jonge vrouw wiens lichaam in zijn huis werd gevonden. Woensdag heeft de procureur-generaal van de rechtbank in Beni Mellal hun voorlopige hechtenis bevolen. Ze zijn overgebracht naar de lokale gevangenis, meldt Assabah.

Lees ook: Marokko: lijst criminele parlementsleden groeit

Het drietal wordt verdacht van ernstige misdrijven, waaronder mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting, het nalaten hulp te bieden aan iemand in nood, drugsbezit en het faciliteren van drugsgebruik, losbandigheid en homoseksualiteit. Na hun verhoor heeft het Openbaar Ministerie de zaak overgedragen aan het hof van beroep, dat het op zijn beurt heeft doorverwezen naar de onderzoeksrechter.

Lees ook: Mysterieuze dood jonge vrouw op landgoed Marokkaanse miljardair

Afgelopen zondag werd Beni Mellal opgeschrikt door de dood van een 20-jarige vrouw, wiens lichaam werd gevonden in de villa van Chraibi. De moeder van het slachtoffer kreeg een telefoontje van twee vrouwen die haar vertelden dat haar dochter was flauwgevallen in het huis van de ex-politicus en gaven haar het adres van de villa. Bij aankomst, "vond ik mijn dochter levenloos op de grond, omringd door de twee meisjes en de voormalige parlementariër, die haar niet hielp door de hulpdiensten te bellen", vertelde de moeder, die gebroken is van het tragische verlies van haar dochter.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team