Zoeken

Wilde achtervolging na brutale autodiefstal in Marokko (video)

29 juni 2024 - 09:40 - Marokko

©

Een brutale autodiefstal in Kenitra heeft geleid tot een spectaculaire achtervolging over de snelweg. De politie wist de verdachte uiteindelijk in te rekenen in Ain Sebaa, Casablanca.

Het begon allemaal onschuldig in een showroom van luxe tweedehands auto’s. Een man, vergezeld door een handlanger, deed zich voor als geïnteresseerde koper. Na verschillende modellen te hebben bekeken, viel zijn oog op een Range Rover. Na onderhandelingen over de prijs kreeg hij de sleutels voor een proefrit. Maar in plaats van een rustig rondje te rijden, ging de ’koper’ er met hoge snelheid vandoor richting de snelweg.

Lees ook: Bende autodieven opgerold in Nador, zestien arrestaties

De verbaasde verkoper zette met zijn assistent de achtervolging in. Wat volgde was een wilde rit waarbij de dief met hoge snelheid auto’s inhaalde en van richting veranderde. Ondertussen waarschuwde de verkoper de politie en gaf hij een gedetailleerde beschrijving van de dief en de gestolen auto door.

Lees ook: Gestolen auto’s op weg naar Marokko onderschept in haven Algeciras

De politie kreeg hulp van lokale autohandelaren, die via WhatsApp informatie uitwisselden over de vluchtende dief. Uiteindelijk werd de verdachte klemgereden in Ain Sebaa en overgedragen aan de politie. Het onderzoek naar de zaak loopt nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team