Zoeken

Foto’s: Xavi Hernandez en zijn vrouw in Marrakech

5 september 2024 - 22:10 - Sport

©

Voetbalicoon Xavi Hernandez en zijn vrouw, Nuria Cunillera, hebben onlangs een onvergetelijke zomervakantie beleefd in het betoverende Marrakech.

Het stel deelde prachtige foto’s van hun Marokkaanse escapades op Instagram, waarmee ze een kijkje gaven in hun avonturen in de "Rode Stad" en haar omgeving.

Lees ook: Xavi Hernández mengt zich in debat locatie finale WK-2030

Van het bruisende stadsleven tot de serene woestijnlandschappen, Xavi en Nuria dompelden zich onder in de diverse ervaringen die Marrakech te bieden heeft. Ze verkenden de uitgestrekte Agafay-woestijn, een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar avontuurlijke activiteiten zoals quadrijden, crossen en ballonvaren, of gewoon willen genieten van een betoverende nacht onder de sterrenhemel.

Het stel bezocht ook iconische locaties zoals het luxueuze hotel La Mamounia en het bruisende plein Djemaa el Fna. Ze proefden de lokale keuken in een gezellig restaurant en dwaalden door de smalle straatjes van de historische medina.

Lees ook: Barça-legende op vakantie in Marrakech

Marrakech heeft zich deze zomer opnieuw bewezen als een magneet voor wereldsterren. Naast Xavi Hernandez hebben ook voetbalgrootheden als Mohamed Salah en Kylian Mbappé genoten van de Marokkaanse gastvrijheid. Ze treden daarmee in de voetsporen van talloze beroemdheden, van basketballegende Michael Jordan tot talkshowkoningin Oprah Winfrey, die allemaal zijn gevallen voor de charme van deze fascinerende stad.


Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team