Zoeken

Zina Daoudia: 3 miljoen dirham voor optreden? Zangeres reageert

24 juni 2024 - 13:50 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Zina Daoudia heeft gereageerd op de geruchten waarin ze ervan wordt beschuldigd 3 miljoen dirham te hebben ontvangen voor een optreden.

In een reactie benadrukt Zina Daoudia dat dit bedrag geen betrekking had op een concert, maar op haar deelname aan een reclamecampagne voor een privébedrijf. Ze voegde eraan toe dat ze, net als alle andere Marokkanen, haar belastingen betaalt.

Lees ook: Zina Daoudia in opspraak door "vreemde kaftan" (video)

De zangeres benadrukte ook dat het genoemde bedrag niet alleen haarzelf betrof, maar ook haar band en de vele kosten die gepaard gaan met de productie van een artistiek werk.

Zina Daoudia, bekend van haar hit "Lmima Ana Benteken", benadrukte dat ze niet verplicht is om zich te verantwoorden over hoe ze haar geld uitgeeft. Ze voegde eraan toe dat ze geen ruchtbaarheid zal geven aan haar goede doelen, omdat haar doel is om God te behagen en te werken voor het hiernamaals, en niet om applaus van het publiek te krijgen.

Lees ook: Zina Daoudia maakt onvergeeflijke blunder

Daoudia is een van de artiesten die deelnemen aan het Mawazine festival dat van 21 tot 29 juni 2024 plaatsvindt in Rabat en Salé. Tijdens een persconferentie in aanloop naar het festival vertelde ze dat ze twee weken geleden met haar band is begonnen met het voorbereiden van haar concert. Ze beloofde haar publiek een unieke show met een mix van oude en nieuwe nummers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team