Zoeken

Zina Daoudia spreekt over clash met Hatim Ammor

5 juli 2024 - 17:40 - Cultuur

©

Zangeres Zina Daoudia heeft zich uitgesproken over haar ruzie met collega-artiest Hatim Ammor tijdens een concert in Riyad, Saoedi-Arabië.

Hoewel ze respect heeft voor Hatim Ammor, hekelt ze zijn gebrek aan consideratie met betrekking tot de speeltijd die elke artiest kreeg toegewezen. "Toen Hatim op het podium stond, zong hij een uur lang en nam hij mijn tijd in beslag. Ik heb maar een half uur kunnen zingen. Het is respectloos om me zo te behandelen," verklaarde Daoudia.

Lees ook: Hatim Ammor vergelijkt zichzelf met Maluma (foto)

Het bewuste concert in het Abu Bakr Salem theater in Riyad zorgde voor veel ophef. Er waren geruchten over spanningen tussen de twee artiesten achter de schermen, waarbij sommigen beweerden dat Daoudia niet al haar geplande nummers had kunnen zingen. De zangeres ontkende deze beweringen echter en benadrukte dat het conflict alleen ging over het niet respecteren van de tijdschema’s.

Lees ook: Zina Daoudia maakt onvergeeflijke blunder

Ondanks het incident heeft Zina Daoudia laten weten dat alles weer is bijgelegd met Hatim Ammor. "Ik waardeer hem zeer, dus ik kan niet lang boos op hem blijven," besloot ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team