Zoeken

Zwangere Poupette Kenza ingestort in gevangenis

16 juli 2024 - 08:00 - Cultuur

©

De Frans Marokkaanse influencer Poupette Kenza, wiens echte naam Kenza Benchrif is, zou in een psychiatrische kliniek zijn opgenomen. Dit nieuws komt slechts enkele dagen nadat ze werd vastgezet vanwege afpersing.

Volgens een bericht op Instagram van blogger Aqababe zou Poupette Kenza naar een psychiatrische kliniek in Rouen zijn overgebracht na meerdere ernstige zenuwinzinkingen in haar cel. Een bron in de gevangenis beschreef de situatie als "onhoudbaar", waarbij Poupette Kenza naar verluidt alles in haar cel op de grond gooide, schreeuwde en huilde.

Lees ook: Arrestatie Poupette Kenza: einde van een sprookje

De situatie is een zware klap voor de zwangere influencer, die al bezorgd was over de gezondheid van haar partner Allan na een epileptische aanval in Marokko. Ze loopt nu het risico haar derde kind in de gevangenis te baren.

Lees ook: Van influencer tot gevangenis: de val van Poupette Kenza

Poupette Kenza werd op zondag 7 juli 2024 in staat van beschuldiging gesteld voor "poging tot afpersing in georganiseerd verband" en "criminele organisatie" door een onderzoeksrechter in Rouen. Het Openbaar Ministerie in Rouen heeft laten weten dat ze op donderdag 11 juli in voorlopige hechtenis is geplaatst in afwachting van het lopende onderzoek. De 24-jarige influencer wordt ervan verdacht te hebben geprobeerd 350.000 euro af te persen van een voormalige zakenpartner.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team