Zoeken

Achraf Hakimi en Lola Índigo in koppel?

27 juni 2024 - 19:40 - Sport

©

De Spaanse zangeres Lola Índigo en voetballer Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain hebben de sociale media in rep en roer gebracht na samen te zijn gespot op Ibiza. De twee genoten van een jachttrip en toonden zich erg close op de foto’s die online verschenen.

Zowel Índigo als Hakimi zijn vrijgezel, wat de speculaties over een mogelijke relatie tussen de twee aanwakkerde. Hun vriendschap was tot voor kort onbekend bij het grote publiek, maar ze lijken via gemeenschappelijke vrienden, waaronder influencer Madame de Rosa die ook op Ibiza was, met elkaar in contact te zijn gekomen.

Lees ook: Achraf Hakimi in Marokko voor bruiloft

De foto’s gingen viraal en brachten een golf van geruchten en speculaties met zich mee. Sommige internetgebruikers suggereren zelfs een prille romance tussen de zangeres en de Marokkaanse international, puur op basis van hun intieme en ontspannen houding op de foto’s.

Lees ook: Gênante beelden Achraf Hakimi gelekt (video)

Deze geruchten zullen ongetwijfeld ook Hiba Abouk, de ex-vrouw van Achraf Hakimi en moeder van zijn kinderen, ter ore zijn gekomen. De scheiding van het koppel, in februari van dit jaar officieel bekrachtigd, werd overschaduwd door beschuldigingen van verkrachting tegen de voetballer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team