Zoeken

Amine Harit in gevaar

6 oktober 2024 - 14:40 - Sport

©

De toekomst van Amine Harit bij Olympique Marseille is onzeker. De Marokkaanse middenvelder, die aan het begin van het seizoen nog een basisplaats had, is zijn plek kwijtgeraakt.

Volgens de Franse sportkrant L’Équipe is Harit niet langer een prioriteit voor Marseille-trainer Roberto De Zerbi. De Atlas Leeuw, die eerder onmisbaar leek op het middenveld van Marseille, heeft moeite om zijn oude niveau te halen. Zijn recente prestaties, waaronder die tegen Strasbourg, leverden hem veel kritiek op.

Lees ook: Amine Harit eist nieuwe kans bij club

Marseille overweegt dan ook serieus om Amine Harit in de komende winterstop te laten gaan. De club staat open voor alle aanbiedingen. Dit besluit komt nadat de middenvelder ook niet werd geselecteerd voor de laatste interlands van Marokko.

Lees ook: Amine Harit weigert gouden contract in Rusland

Hoewel Amine Harit dit seizoen al een doelpunt scoorde en vier assists gaf in zes wedstrijden, zijn het vooral zijn wisselvalligheid en zijn geringe impact op het spel die hem parten spelen. De concurrentie op zijn positie is toegenomen en Harit lijkt zich moeilijk aan te passen aan de eisen van zijn trainer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team