Zoeken

AML zet vol in op terugkeer Marokkaanse diaspora

20 juli 2024 - 06:00 - Marokkanen in het buitenland

©

De veerdienst Africa Morocco Link (AML) is vastbesloten om bij te dragen aan een succesvolle Marhaba-operatie, die de terugkeer van de Marokkaanse diaspora naar Marokko markeert. De rederij heeft "een uitgebreid plan opgezet, met een nieuwe route die een divers aanbod biedt, afgestemd op de behoeften van reizigers".

In een persbericht geeft AML aan dat het aanzienlijke middelen heeft ingezet om de veerdiensten Tanger Med-Algeciras en Tanger Ville-Tarifa te versterken. Met een dagelijkse capaciteit van meer dan 30.000 passagiers en 7000 voertuigen, streeft het bedrijf naar een hoogwaardige service tijdens deze operatie.

Lees ook: CTM koopt 51% van Africa Morocco Link

Deze zomer vaart AML op de nieuwe route Tanger Ville-Tarifa met twee schepen, de Morocco Express 1 en de Maria Dolores, elk met een capaciteit van 650 passagiers en 70 voertuigen. Op deze route worden dagelijks zo’n twintig afvaarten gegarandeerd. Op de route Tanger Med-Algeciras varen vier schepen, waarvan drie conventionele en één snelle veerboot, met een capaciteit variërend van 750 tot 1200 passagiers en 200 tot 400 voertuigen per schip. Hier vinden dagelijks 26 overtochten plaats.

De samenwerking tussen CTM en Stena Line opent nieuwe perspectieven voor AML, dat een leidende rol wil spelen in de ontwikkeling van een sterke en concurrerende nationale vloot om continenten en mensen te verbinden. Het bedrijf wil uitgroeien tot de belangrijkste regionale speler in het maritieme personen- en goederenvervoer. AML heeft al een ambitieus plan gelanceerd om de klantervaring te verbeteren, met name op het gebied van prijsbeleid, digitalisering, diensten aan boord en operationele processen. Het doel is om een verbeterd aanbod te bieden dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de doelgroepen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team