Zoeken

Aubergine met garnalen

Aubergine met garnalen
Ingrediënten

 50 gr boter
 1 ui
 100 gr garnalen
 2 aubergines
 1 handvol paneermeel
 20 cl bouillon

Snij de aubergines in de lengte middendoor en laat ze even aan de kook komen in water. Laat ze uitlekken, hol ze uit en hak het vruchtvlees.

Bak de gesnipperde ui in boter, voeg de gepelde en gehakte garnalen eraan toe. Na een paar minuten koken, voeg er de aubergine pulp en het brood, vooraf gedrenkt in bouillon, aan toe.

Vul de aubergines met dit mengsel, bestrooi met paneermeel en boter en laat een paar minuten in een voorverwarmde oven bakken.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 60 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team