Zoeken

Bedevaart naar Mekka: Marokko maakt voorwaarden bekend

26 augustus 2024 - 08:00 - Wereld

©

Het Marokkaanse ministerie van Habous en Islamitische Zaken heeft aangekondigd dat de periode voor het betalen van de bedevaartkosten voor het seizoen 1446 H loopt van 2 tot 20 september aanstaande.

In een persbericht informeert het ministerie de burgers die geselecteerd zijn in de loting voor de bedevaart van het seizoen 1446 H, dat de periode voor het betalen van de bedevaartkosten bij de kantoren van Barid Bank in heel het koninkrijk zal plaatsvinden van maandag 2 tot vrijdag 20 september 2024. Gecertificeerde cheques worden geaccepteerd.

Lees ook: Marokko maakt prijzen voor Hadj 2025 bekend

Het persbericht specificeert ook dat de geselecteerde burgers op de lijst van de officiële groep een bedrag van 65.000 dirham moeten betalen, met de vermelding dat de uiteindelijke kosten van de bedevaart later zullen worden bepaald, hetzij naar boven of naar beneden bijgesteld.

Lees ook: Hadj 2024: 320.000 uit Mekka weggestuurd

Het document voegt eraan toe dat de belanghebbenden zich persoonlijk moeten melden bij de kantoren van Al Barid Bank, voorzien van hun selectiecertificaat en hun nationale identiteitskaart.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team