Zoeken

Bejaarde Belg dood aangetroffen in Marokko

7 augustus 2024 - 19:00 - Marokko

©

Een Belgische man van in de zeventig is dood aangetroffen in zijn woning in de wijk Sidi Ahmed Tadili in Sefrou. De extreme hittegolf die de stad de afgelopen weken teisterde, wordt gezien als de waarschijnlijke doodsoorzaak.

De precieze omstandigheden en oorzaken van het overlijden van de bejaarde man zijn nog onbekend. Het lichaam vertoonde geen tekenen van geweld of verwondingen, wat suggereert dat de man mogelijk is overleden als gevolg van een chronische ziekte of de hittegolf die Sefrou de afgelopen weken heeft getroffen. Zijn lichaam is overgebracht naar het mortuarium van het Ghassani-ziekenhuis in Fez voor autopsie, meldt Assabah.

Lees ook: Hittegolf eist 21 levens in Beni Mellal

De man woonde pas enkele maanden in de stad. Volgens zijn buren had hij al drie dagen niets van zich laten horen. Afgelopen vrijdag begon er een sterke geur uit zijn woning te komen, waarop de buren de autoriteiten alarmeerden. De politie trof het levenloze en reeds ontbindende lichaam van de man aan.

Lees ook: Jong koppel dood aangetroffen in verlaten huis in Marokko

Op 24 juli stierven 17 mensen in het ziekenhuis van Beni Mellal en vier anderen in de stad als gevolg van de hoge temperaturen. De meeste slachtoffers waren ouderen of mensen met chronische aandoeningen, aldus de regionale gezondheidsautoriteiten van Beni Mellal-Khenifra in een verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team