Brahim Diaz maakt comeback die alles verandert bij Real Madrid

27 augustus 2024 - 13:48 - Sport

©

Brahim Diaz beleeft een sterke comeback bij Real Madrid. De Marokkaanse international scoorde zondag in het Santiago Bernabéu-stadion het tweede doelpunt in de 3-0 overwinning tegen Valladolid. Een vertrek uit de Spaanse hoofdstad lijkt nu van de baan.

Real Madrid boekte zijn eerste overwinning van het seizoen, mede dankzij Diaz’ doelpunt in de 88e minuut. Na enkele weken op de bank te hebben gezeten, maakte de Marokkaanse international zijn rentree op het veld met een doelpunt dat de Madrilenen nieuw vertrouwen gaf, voordat Endrick in de blessuretijd de eindstand bepaalde.

Hoewel er geruchten gingen over een mogelijk vertrek, laat Diaz met dit doelpunt zien dat hij graag bij Real Madrid wil blijven. De Atlas Leeuw vierde zijn doelpunt door zijn shirt te tonen, een teken dat hij zich op zijn gemak voelt onder coach Carlo Ancelotti en vastbesloten is om voor de club te blijven spelen. Ancelotti is tevreden over Diaz’ prestaties en zou hem in de komende wedstrijden in de basis kunnen opstellen. Het seizoen is nog maar net begonnen.