Zoeken

Emir Dubai ’incognito’ in Marrakech (video)

28 augustus 2024 - 23:40 - Marokko

©

Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, de emir van Dubai en tevens vicepresident en premier van de Verenigde Arabische Emiraten, brengt momenteel zijn vakantie door in Marokko. Hij werd gespot tijdens het winkelen op de Semmarin-markt in Marrakech.

Enthousiaste toeristen uit de Emiraten maakten foto’s waarop de sjeik op de achtergrond te zien is, terwijl hij door de markt wandelt, begeleid door zijn lijfwachten en vertegenwoordigers van de lokale autoriteiten.

Lees ook: Emir Dubai in Marjane Rabat gespot (foto)

Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum is een groot liefhebber van Marokko als vakantiebestemming. Hij bezit er een paleis en brengt er regelmatig zijn vakanties door. Hij bezoekt verschillende regio’s in Marokko, samen met zijn familie en vrienden.

Lees ook: Ex-premier Qatar deelt foto’s van luxe jachttrip in Noord-Marokko

De emir van Dubai behoort tot de kring van prinsen die dicht bij Koning Mohammed VI staan. De monarch wisselt regelmatig bezoeken uit met zowel hem als met sjeik Mohammed bin Zayed Al Nahyan, de huidige president van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze twee Emirati-leiders onderhouden een sterke vriendschappelijke band met Marokko. Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum toonde zich tijdens het WK 2022 in Qatar een echte vriend van Marokko door de Atlas Leeuwen meerdere keren te feliciteren met hun successen tijdens het toernooi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team