Zoeken

Franse influencer in de problemen na incident met meisjes in Marrakech

24 juli 2024 - 23:50 - Marokko

©

De Franse influencer Samantha Jacquelinet, beter bekend als Sam Peyton, is in Marokko aangeklaagd wegens bedreiging en belediging van twee 12-jarige meisjes.

Het incident vond plaats in een hotel in Marrakech, waar Sam Peyton de meisjes verweet dat ze haar stiekem volgden en filmden.

Lees ook: Influencer Armani krijgt hulp van Nederland na blind date-schandaal in Marokko

In video’s die op sociale media zijn verschenen, is te zien hoe Sam Peyton de meisjes uitscheldt en bedreigt. De moeder van een van de meisjes heeft de autoriteiten gewaarschuwd, maar de influencer wist te ontsnappen.

De moeder heeft nu vier klachten ingediend in Marokko, tegen Sam Peyton en drie vrouwen die haar vergezelden, en twee namens de slachtoffers. Er worden mogelijk ook klachten ingediend in Frankrijk.

Lees ook: Influencer Selma Mansouri opgepakt voor ontvoering en mishandeling

Sam Peyton heeft de aantijgingen ontkend en beweert dat ze werd lastiggevallen door de meisjes. Ze zegt dat ze de meisjes niet heeft aangeraakt en dat ze alleen maar probeerde te vluchten. "Ik heb geen 12-jarige meisjes bedreigd zoals jullie denken, ik doe dat soort dingen niet. Ik heb ze niet aangeraakt, ik heb ze niet geslagen. De moeder trok aan mijn haar, dus als ze haar klachten tot op de bodem wil uitzoeken, moet ze de video’s tonen. Ik heb ze niet aangeraakt. De enige keer dat ik mensen aanraakte was om weg te komen," aldus de influencer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team