Zoeken

Gratis parasols op stranden Tanger deze zomer

8 juni 2024 - 16:50 - Marokko

©

Tanger is klaar om vakantiegangers en Marokkanen uit de hele wereld te verwelkomen voor het zomerseizoen 2024. De lokale autoriteiten hebben de inrichting van de gemeentelijke stranden, met name die van Achakar en Shams, afgerond om vakantiegangers een aangename en veilige omgeving te bieden.

Houten loopbruggen vereenvoudigen de toegang tot de stranden, er zijn zones voor economische activiteiten en recreatie ingericht, sanitaire voorzieningen, bewakingsposten en standplaatsen van de civiele bescherming zijn geplaatst. Kortom, toegankelijkheid, netheid en veiligheid staan centraal.

Lees ook: Stranden Tanger bij vuilste stranden in Marokko

Er zijn ook essentiële diensten voor een optimaal comfort zoals gratis parasols, selectieve afvalinzameling, douches bij de ingang van de stranden... alles is voorzien om vakantiegangers ten volle te laten genieten van hun verblijf, aldus de gemeente.

Lees ook: Grote kuis: Tanger jaagt migranten en bedelaars weg voor de zomer

Het doel is om Tanger te versterken als een onmiskenbare toeristische bestemming. Door te focussen op de kwaliteit van de stranden en diensten hoopt de gemeente zowel Marokkaanse als buitenlandse toeristen aan te trekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team