Zoeken

Grote club geïnteresseerd in Sofyan Amrabat

4 juni 2024 - 15:00 - Sport

©

Manchester United heeft besloten de optie tot koop voor Sofyan Amrabat niet te lichten. De Marokkaanse international is nu een gewilde man op de transfermarkt. Naast Crystal Palace, Fulham en AC Milan lonkt nu ook Lazio Rome naar de Atlas Leeuw.

Trainer Igor Tudor van de Italiaanse club is niet tevreden over de prestaties van middenvelder Daichi Kamada en zoekt naar een vervanger. Volgens La Repubblica is Sofyan Amrabat een van de kandidaten. De clubleiding van Lazio zal tussen de 15 en 17 miljoen euro moeten ophoesten om de 27-jarige Atlas Leeuw over te nemen.

Lees ook: Sofyan Amrabat definitief weg bij Manchester United

Sofyan Amrabat maakte deel uit van de Marokkaanse ploeg die op het WK in Qatar de halve finale bereikte. In de winterstop van 2023 werd hij voor 10 miljoen euro van Fiorentina verhuurd aan Manchester United, met een optie tot koop van 21,5 miljoen pond. Ondanks zijn sterke optredens de laatste weken, besloot de Engelse club de optie niet te lichten. De Atlas Leeuw keert dus terug naar Fiorentina, tenzij hij een andere club kan vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team