Zoeken

Gruwelijk drama in Marokko: kind door vader doodgemarteld

10 augustus 2024 - 22:10 - Marokko

©

In Kelaat Sraghna heeft zich een afschuwelijk drama voltrokken. Een twaalfjarige jongen is op gruwelijke wijze om het leven gekomen, vermoedelijk door toedoen van zijn eigen vader. De autoriteiten hebben de man aangehouden, evenals zijn vrouw die hem zou hebben geholpen bij het verdoezelen van de misdaad.

Aanvankelijk leek het erop dat de jongen zelfmoord had gepleegd. Hij werd opgehangen aangetroffen in een kamer van het ouderlijk huis. Maar de politie rook onraad en startte een onderzoek. De waarheid bleek nog veel schokkender: de jongen was niet gestorven door zelfdoding, maar door marteling en geweld. Een autopsie bracht de gruwelijke details aan het licht.

Lees ook: Arrestatie na klopjacht op moordenaar vrouw en kinderen in Tetouan

Onder druk van het bewijsmateriaal bekende de vader uiteindelijk. Hij gaf toe dat hij zijn zoon "onbewust" had gedood tijdens een aframmeling met een riem. De aanleiding zou een onschuldig verzoek van de jongen zijn geweest: hij wilde zijn moeder bezoeken, van wie de vader gescheiden was. Na het overlijden van zijn zoon probeerde de vader zijn sporen uit te wissen, geholpen door zijn huidige partner. Ze kleedden het lichaam om en hingen het op om de schijn van zelfmoord te wekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team