Zoeken

Hakim Ziyech’s belofte aan Galatasaray

15 juli 2024 - 16:20 - Sport

©

Hakim Ziyech blijft in Turkije voetballen. De Marokkaanse international heeft in een interview met het Turkse medium Millyet alle geruchten over een transfer naar Saoedi-Arabië of een andere Europese club ontkracht. Hij kijkt uit naar het nieuwe seizoen en belooft het beste van zichzelf te geven.

"Ik ben eerlijk gezegd erg enthousiast over het nieuwe seizoen," aldus de 31-jarige Ziyech. "Het maakt niet uit wat anderen zeggen, het gaat erom wat ik doe. Ik probeer elke dag het beste uit mezelf te halen en ervan te genieten. Ik ga ook dit jaar weer mijn uiterste best doen. Ik heb geen problemen en word elke dag beter. Ik denk dat ik dit jaar nog beter zal zijn."

Lees ook: Hakim Ziyech opgelicht door Galatasaray?

Ondanks blessures wist Ziyech vorig seizoen te schitteren bij Galatasaray met acht doelpunten en vier assists in 23 wedstrijden. Hij veroverde de harten van de fans, die hem de bijnaam "tovenaar" gaven. Een bijnaam die hij waardeert, maar ook relativeert: "Ik speel mijn eigen spel en probeer de fans te plezieren. Het is een leuke bijnaam, maar die kan zo weer veranderen!"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team