Zoeken

Hakim Ziyech uitgesloten door Galatasaray?

25 oktober 2024 - 12:40 - Sport

©

De Marokkaanse middenvelder Hakim Ziyech speelde woensdag niet mee in de Europa League-wedstrijd van Galatasaray tegen het Zweedse Elfsborg. De Turkse club won de wedstrijd met 4-3.

Galatasaray-trainer Okan Buruk koos ervoor om Ziyech niet op te stellen en paste zijn speelstijl aan naar een formatie met drie verdedigers, vijf middenvelders en twee aanvallers, meldt de Turkse website Sondakika. Het is onduidelijk of de 31-jarige Ziyech daadwerkelijk buiten de selectie is gezet of dat de trainer hem spaart voor een andere wedstrijd.

Lees ook: Ziyech kampt met dalende marktwaarde en kritiek

Hakim Ziyech was acht wedstrijden afwezig vanwege een blessure die hij opliep tijdens de interland tussen Marokko en Lesotho op 9 september. Vorige week maakte hij zijn rentree in de competitiewedstrijd tegen Antalyaspor, waarin hij twintig minuten speelde. In totaal speelde Ziyech dit seizoen slechts vijf wedstrijden voor Galatasaray. Zijn contract bij de Turkse club loopt tot 30 juni 2025.

Lees ook: Walid Regragui in Europa voor gesprek met Hakim Ziyech

Galatasaray bereidt zich na de overwinning op Elfsborg voor op de competitiewedstrijd tegen Besiktas, een van de meest beladen derby’s van Istanbul.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team